Traxxas TRX-4 Mercedes G500 v top stavu

Editovat/smazat/topovat »

Traxxas TRX-4 Mercedes G500 v top stavu

Cena:20 000 Kč
Datum vložení:03.03.2024 17:30
Kontaktní údaje: 
Jméno:menef khalife
Telefon:602145971

Odpovědět na inzerát »

Prodám RC auto Traxxas TRX-4 Mercedes G500 v top stavu. Auto zakoupeno nove v prosinci 2023.Jelo od té doby lehký terén a to asi 5 x dohromady. Jak vidíte na fotkách bylo na něm nainstalováno mnoho tunningovych dílů. Originál osvětlení Traxxas, magnetické úchyty karoserie, kovová střešní zahrádka, nosič KYX. Kovové lišty, plechy na kapotě, kovová ochrana/klece světlometů zadních i předních, těžké kovové díly jako přední a zadní kovový nárazník od Yeah Racing, přední kovový nerezový skid, těžké kovové nápravy od KYX. Luxusní velmi těžké kovové beadlock disky + pneu Super Swamper. Spoustu dalších vychytávek, mosazné unašeče kol, mosazné talíře, mosazné misky tlumičů, kvalitní kovové kardany atd. RC auto je 100% funkční a jezdi parádně. Celkově nainvestováno přes 25tis a to bez baterie a nabíječe. Říkám si ze za 20tis by mohl někdo mít zájem, na prodej nespěchám ale rozumnému protinávrhu se bránit nebudu.

Galerie k inzerátu - Traxxas TRX-4 Mercedes G500 v top stavu

Odpovědět na inzerát Traxxas TRX-4 Mercedes G500 v top stavu

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.