RC vrtulníky 3x

Editovat/smazat/topovat »

RC vrtulníky 3x

Cena:600 Kč
Datum vložení:27.02.2024 10:43
Okres:Zlín
Kontaktní údaje: 
Jméno:Prodejce
Telefon:604501297

Odpovědět na inzerát »

Prodám tři vrtulníky na dálkové ovládání. Přečtěte si popisek k vrtulníkům. První vrtulník černé barvy (na úvodní fotce vlevo) - je z nich nejstarší. Netuším jestli je funkční. Byl už jednou servisován. Baterka už bude kaput. Ovladač funkční možnost nastavit kanál A nebo B. Druhý vrtulník modré barvy (na úvodní fotce uprostřed) - měl nějaký problém se vzlétnutím. Baterka už také nebude funkční. Chybí list rotoru. Je předělaný na třetí vrtulník. Funkční ovladač. Třetí vrtulník černobílé barvy (na úvodní fotce vpravo) - jelikož dlouho nebyl dobíjen, tak také odešla baterka. Vrtulník se nadzvedne, ale po chvíli hlásí že je vybitý. K tomu funkční ovladač i USB kabel na dobíjení. Prodávám komplet převážně jako zdroj náhradních dílů. Pokud se, ale vymění baterky, tak se je možná povede zprovoznit všechny. Já už na to nemám čas. Buď osobní převzetí nebo odeslání při platbě předem.

Galerie k inzerátu - RC vrtulníky 3x

Odpovědět na inzerát RC vrtulníky 3x

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.