Prodám E-Flite Draco 2.0

Editovat/smazat/topovat »

Prodám E-Flite Draco 2.0

Cena:13 000 Kč
Datum vložení:01.04.2024 15:48
Kontaktní údaje: 
Jméno:Libor Vojtek
Telefon:+420604100365

Odpovědět na inzerát »

Prodám polomaketu E-flite Draco 2.0m, rozpětí 2 m. Letadlo pořízeno v květnu 2021, létáno velmi málo. Veškeré vybavení originál kromě přijímače, ten vyměněn za FrSky S6R se stabilizací. Letadlo je v dobrém stavu, má pár vrásek, většinou z přepravy, zažilo jedno tvrdší přistání, ale to nebylo nic co by se na něm podepsalo, na první pohled není nic vidět. Technicky je naprosto v pořádku, včetně osvětlení a odpruženého podvozku. Vybavení možno zkontrolovat na stránkách výrobce či prodejců. Letadlo prodávám spolu se Smart baterií Spektrum 6S 7000 mAh (max. 100 cyklů, naprosto v pořádku), délka letu cca 17 minut a obalem na křídla Hobbywing. Důvod prodeje: nemám na toto letadlo čas a je škoda, aby doma leželo ladem.

Galerie k inzerátu - Prodám E-Flite Draco 2.0

Odpovědět na inzerát Prodám E-Flite Draco 2.0

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.