SCX10 Honcho + karoserie Wrangler

Editovat/smazat/topovat »

SCX10 Honcho + karoserie Wrangler

Cena:7 000 Kč
Datum vložení:29.02.2024 13:54
Okres:Jihlava
Kontaktní údaje: 
Jméno:Rostislav
Telefon:721881246

Odpovědět na inzerát »

Dobrý den, prodávám dědečka SCX 10, nesmrtelnou jedničku. Karoserie je v horším stavu, přidám novější kastli wranglera z SCX10 III s osvětlením -maketové doplňky klik, panty a interiérem. na podovozku bude ale potřeba udělat uchycení pro novou kastli - což zvládne každý. Regulátor je původní od Axialu, vysílačka od HPI 3ch. dále náhradní nalepený pneu na diskách + náhradní plastové beadlocky, původní nárazníky k wrangleru. Spodní linky jsou vyrobené z kusu hliníku, přední náprava má oproti základu větší rejd - kovové céčka + k tomu poloosy. pred 2 lety jsem dával všude nová ložiska a od té doby byl tak 3x venku. při rozumné domluvě neni problém hýbnout s cenou preferoval bych ale osobní předání - Jihlava/Polná.

Galerie k inzerátu - SCX10 Honcho + karoserie Wrangler

Odpovědět na inzerát SCX10 Honcho + karoserie Wrangler

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel RCBazar.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.



Napište pátý den v týdnu.