RC modely pod stromeček

Jak je asi jasné, RC modely jsou super volbou k vánocům pro naše ratolesti. Až budete vybírat, kterým kouskem udělat vašemu potomkovi radost, vybírejte raději ty jednodušší, s kterými nebudete mít tolik práce a hlavně, když je vaše drahé dítě zničí, nebude vás to tolik mrzet, protože jste za nedali půl výplaty.

Z těch méně složitých se určitě vyplatí koupit RC model Hummeru. Jednak je bytelný, má velká kola, takže bude mít větší stabilitu na všechno, co pro něj váš potomek připraví za dobrodružství. Vzhledem k tomu, že ho budete nejspíš pořizovat malému klukovi, vyberte opravdu čemukoli vzdorný model. Stačí i menší, třeba kolem deseti centimetrů velký, obzvláště pak má-li být určený pro menší dítě. Napájení volte určitě na baterie, žádné experimenty s motory. I ovládání by mělo být snadné.

Jinou volbou by pak mohlo být některé ze známých modelů sériově vyráběných aut, které se běžně projíždějí po silnici. Zajímavé by bylo třeba pořídit vašemu malému kopii vašeho rodinného auta. Prodávají se prakticky všechny značky a modely, ale zkusit můžete třeba RC Audi Q7. Velice zdařilé provedení luxusního robustního auta, které je hodně povedeně tvarované.

Mezi špičky v automobilovém průmyslu určitě patří Bugatti Veyron, nejrychlejší auto na světě. Jestli má vaše dítě přibližně ponětí, o co se jedná, bude nejspíš z modelu tohoto auta nadšeno. RC Bugatti Veyron volte určitě v kovovém provedení, ať nevypadá jen jako hračka.

Určitě můžete zvolit i jiné dopravní prostředky než jsou jen auta, i když je jasné, že ta jsou nejoblíbenější. Radost ale nepochybně uděláte taky vrtulníkem nebo letadlem. Záleží na vás, kolik budete chtít do dárku investovat a co by zrovna tomu vašemu malému udělalo radost.